Feestweekend  (Vr, 1 april – Zo, 3 april)

Ook dit jaar halen de leiders en leidsters van Chiro Putsesteenweg alles uit de kast om een spetterend feestweekend te organiseren met voor ieder wat wils voor het 74-jarig bestaan van onze Chiro! Om op de hoogte te blijven van de activiteiten, kan je een kijkje nemen op het facebook evenement of op de intagram van onze Chiro.

Vrijdag, 18u – Kinderfuif in de jungle

Het chiroweekend zal ingezet worden met een geweldige kinderfuif voor al onze kleinere vriendjes. Onze grote vriendjes mogen natuurlijk ook van de partij zijn. Op vrijdag 1 april duiken we in onze verkleedkoffer en verkleden we ons in het thema van de jungle om dan samen een fantastische avond te beleven. Wie verkleed komt krijgt een leuke verrassing van ons! Je zal kunnen genieten van een suikerspin, springkasteel, een dansje met je favoriete leiding, een schminkstand,… noem maar op! De inkom is volledig gratis. Wij kunnen alvast niet wachten!

Vrijdag, 21u – Nacht van de Steenweg 

Na 2 jaar van bittere Coronatijden kunnen we dit jaar eindelijk nog eens ons jaarlijks chiroweekend organiseren. Op 1 april kunnen jullie helemaal lossghen op Nacht van de Steenweg. En naar goede gewoonte zal dit net zoals alcoholic aspi, weer een knaller van formaat worden. Dj Rulez, Bram Deluxe en Vince More zullen jullie de hele avond voorzien van dikke schijven.

Zaterdag, 15u – Highland Games

Chiro Putsesteenweg Goes Scotish. We nodigen groot en klein uit om een namiddag je krachten te bundelen en de strijd aan te gaan tegen andere groepjes. Wij voorzien sfeer en een lekkere prijs voor de winnende groep.
De groepjes mogen uit 4-5 personen bestaan en we vragen €1 per persoon als bijdrage. De spelen worden gespeeld op het veld aan onze Chiro.
Inschrijven hoeft niet. Gewoon komen en meespelen is de boodschap!!

Zaterdag, 19u – Ouderavond: Reis rond de wereld

Aangezien we de voorbije twee jaar niet veel van de wereld hebben kunnen zien, nemen de leden van Chiro Putsesteenweg jullie mee op wereldreis. Samen met hen gaan jullie zo veel mogelijk culturen ontdekken. Zij vliegen van België naar Italië, Engeland, Japan, Nieuw-Zeeland en nog veel meer. De vliegtuigtickets zijn alvast gratis dus een reis om niet te missen! We hopen samen met jullie te vertrekken op zaterdag 2 april om 19u.

Zaterdag, 21u – Retrofuif

Op zaterdag 2 april organiseert Chiro Putsesteenweg hun legendarische Retrofuif. Laat je verleiden door nostalgische muziek, een gezellige babbel en een divers aanbod van dranken. Gedurende de hele avond kan je genieten van frisse streekbieren die zorgvuldig voor jullie zijn uitgekozen.
21u-22u: livemuziek van een rasechte Bonheidse band
22u-23: tweede bandje to be announced
23u-3u: gooi je dansbenen los op de tijdloze klassiekers en vette retroschijven van de enige echte DJ Jo.
GRATIS INKOM!!

Zondag, 11u30 – Barbecue

Op zondag 3 april is het weer tijd om ons fantastisch feestweekend af te sluiten met een overheerlijke BBQ!
U heeft de keuze tussen vier verschillende pakketten met vlees(vervanger) naar keuze:
– Menu kind (1 stuk vlees(vervanger)): 10 euro
– Menu volwassenen 1 (2 stukken vlees(vervanger)): 16 euro
– Menu volwassenen 2 (3 stukken vlees(vervanger)): 19 euro
– Extra portie groenten: 4 euro

Zondag, 13u30- Putsesteenweg Sunday League

Chiro Putsesteenweg bestaat 74 jaar. Dit fenomenaal feestweekend kan natuurlijk niet zonder ons jaarlijks voetbaltoernooi.
Ben je wel te vinden voor een roekeloze tackle of een vlammende pegel in de winkelhaak? Dan is de Putsesteenweg Sunday League zeker iets voor Jou.
Wanneer: 3 april (13:30)
Waar: onze prachtige velden achter de Sint-Ludwinakerk
Praktisch:
– teams van 5-7 personen
– matchen 4 tegen 4 (1 keeper)
– 15 euro inschrijving te betalen voor de match
– VAR aanwezig
Prijs: verrassing
Inschrijven: sundayleague@outlook.be (zeker teamnaam opgeven)
Opgelet: schrijf snel in want plaatsen zijn beperkt.