Feestweekend  (Vr, 23 april – Zo, 25 april)

Ook dit jaar halen de leiders en leidsters van Chiro Putsesteenweg alles uit de kast om een spetterend feestweekend te organiseren met voor ieder wat wils, maar deze keer grotendeels online! Om op de hoogte te blijven van de activiteiten, kan je een kijkje nemen op het facebook evenement van de activiteiten.

Bij het evenement van de Online Ouderavond vind je de link naar het filmpje. Bij de Online Veiling vind je een link naar de schilderijen die geveild worden en bij de Interactieve wandel- en fietstocht vind je een link naar de routes.

Vrijdag, 20u – Online Ouderavond

Er zal op vrijdag 23 april een online ouderavond plaatsvinden. Hierbij zullen alle groepen hun beste beentje voor zetten om jullie te entertainen. Zeker de moeite waard om te bekijken! Meer informatie omtrent het verloop van de avond volgt later nog.

Zaterdag, 11u – BBQ take-away

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we steeds een zomerse bbq. Jammer genoeg kan deze dit jaar niet doorgaan door Corona, maar geen paniek. Als de bbq niet kan doorgaan op de Chiro brengen wij de bbq naar jullie. Bestel nu een heerlijk bbq pakket zodat je er thuis van kan genieten. Inschrijven kan tot en met 18 april via onderstaande link.
De mensen die hun bestelling komen afhalen, kunnen ter plaatse betalen via een terminal. Bij levering moet er overgeschreven worden naar de Chiro-rekening: BE88 7370 4632 7041

Zaterdag, 13u – Online Workshops

Dit jaar voorzien we op zaterdag 24 april gedurende heel de namiddag verschillende online workshops om jullie eentonige dagen toch wat op te fleuren. Hieronder een lijstje met ons aanbod:
– Voor kinderen (-12 jaar) voorzien leidsters Xanne en Hanne een workshop vol met dansplezier. Zo zullen jullie bijvoorbeeld een dansje kunnen leren op muziek van Like Me
– Wil je jezelf uitdagen en eens testen tot wat je lichaam in staat is? Leidsters Astrid en Willemien organiseren een yoga-opwarming met nadien een intense workout waarbij er gefocust zal worden op verschillende spiergroepen. Plezier en zweet verzekerd! (+12 jaar)
– Als je zin hebt om je creativiteit nog eens boven te halen, dan kan je mee dromenvangers komen maken.
– Samen met leidster Lisa kan je je kookkunsten uitbreiden. Zij zal jullie leren hoe je frisse spring rolls kan maken
– Ben je eerder een avontuurlijk type? Dan dagen wij jullie uit om een gigantische bouwconstructie te maken binnen te tijd.
Jullie kunnen meedoen met deze leuke activiteiten voor een laag prijsje van €3. Alle info vind je in onderstaande link met het inschrijvingsformulier. De workshops zullen worden voorgesteld op de facebook pagina.
Hopelijk tot dan!

Zaterdag, 20u – Online Veiling

Is er boven jullie toilet een kaal plekje op de muur? De leden van Chiro Putsesteenweg zorgen ervoor dat dit plekje gevuld kan worden met een zeldzaam en beeldig schilderij.
Elke groep heeft een bekende kunstenaar toegewezen gekregen zoals Miro, Van Gogh, Warhol, etc. Hierop hebben zij hun kunstwerk gebaseerd. Binnenkort zullen de kunstwerken bekend gemaakt worden. De veiling zal online doorgaan. De laatste mogelijkheid om te bieden zal online plaatsvinden op zaterdagavond 24 april, waar de eigenaar bekend gemaakt zal worden.

Vrijdag, 17u t.e.m. Zondag, 20u – Interactieve wandel- en fietstocht

Chiro Putsesteenweg organiseert opnieuw haar jaarlijkse chiroweekend, maar deze keer gehuld in een coronajasje. En wat is er beter dan een typische corona-activiteit doorheen Bonheiden en omstreken? Chiro putsesteenweg neemt je mee naar de mooiste plekken in de buurt. Ontdek ze tijdens een wandeling van 4km of 8km of tijdens een fietstocht van 15km. De activiteit zal gedurende het hele weekend beschikbaar zijn. Onderweg vind je QR-codes om te scannen en deze leiden je naar quizvragen. Wie alle vragen juist beantwoordt, maakt kans op een heerlijke snoepzak! Gelieve de coronamaatregelen te respecteren tijdens je tocht. Veel plezier!