Beste ouders en sympathisantenNu dat onze beroemde “Alcoholic Aspi Party” niet kon doorgaan, hebben de Aspimeisjes naar een alternatieve actie gezocht om de kas te spijzen. Daarom verkopen ze nu ten voordele van hun binnenlands (indien mogelijk buitenlands) kamp wafels en studentenhaver, beide aan 6 euro. Met deze actie hopen we toch genoeg geld in te zamelen om er een onvergetelijk kamp van te maken.

Wil u onze Aspimeisjes graag steunen? Dat kan! Via onderstaande Google Forms kan u een doos/ zakje bestellen tot en met 5 mei. Uw bestelde doos/zakje kan u ophalen op zondag 16 mei tussen 14 en 17.30 te Chiro Putsesteenweg of kan meegegeven worden met een aspirant naar keuze. Daarnaast leveren we ook aan huis voor een extra kost van 2 euro. De bestelling is volledig als u heeft overgeschreven op de Aspirekening: BE24 7310 2814 6038.

We appreciëren jullie steun enorm hard!

Liefs,

De Aspimeisjes