Background

Lokalen

Algemeen

Onze lokalen

Ons gebouw is onderverdeeld in 7 lokalen. Er zijn twee, kleinere lokalen (lokaal 1 en lokaal 2) en twee iets grotere lokalen (lokaal 3 en lokaal 4) waar je een zaal van kan maken. Daarnaast heb je ook nog onze nieuwbouw. Die is verdeeld in drie lokalen, maar als je de houten tussenwand openschuift heb je een grote zaal die dienst kan doen als eetzaal, als grote slaapruimte of een plaatsje om een binnenactiviteit te doen bij slecht weer.
De lokalen zijn geschikt voor groepen van 60 tot 70 personen.
Om nog wat meer te zien over onze lokalen, moet je maar op een lokaal op het plannetje klikken. Je krijgt dan een foto van het lokaal en een beetje meer uitleg.
Op onze verhuurkalender kan je altijd checken of een weekend of week nog vrij is.
Wil je op weekend of kamp komen in onze lokalen,
Stuur dan een mail naar verhuur@chiroputsesteenweg.be.

Omgeving

Hieronder zie je een foto van hoe onze lokalen er langs de voorkant uitzien. Voor de lokalen heb je een verhard terreintje waar genoeg plaats is om spelletjes te spelen of waar je je wagen kan parkeren. Dit plein is gedurende het hele weekend ter jullie beschikking.
Aan de achterkant van onze lokalen is nog een klein graspleintje waar je een klein spelletje kan spelen of een BBQ kan doen als het weer het toelaat.

Schuin over onze lokalen ligt een groot plein, waar jullie een heel weekend spelletjes op mogen spelen, mogen voetballen, of gewoon kunnen luieren.

Op 10 minuutjes wandelen van onze chiro ligt het Zellaerbos, waar je kan gaan spelen tijdens je weekend of kamp.Kalender


Op de kalender hieronder kan je zien of de lokalen al verhuurd zijn of niet.