Background

Beste ouders, oud-leiding en sympathisanten van onze chiro,

 

In het nieuwe jaar organiseren we weer heel wat activiteiten om de 65ste verjaardag van onze chiro te vieren. De eerste activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart. We testen dan jullie algemene én chirokennis op een interactieve manier op onze quiz die we samen met de NOL organiseren.

De quiz begint om 19.30u in de Ludwinazaal en we verwachten jullie om 19.00u, naast onze chirolokalen. We zijn op zoek naar ploegen van maximum 5 personen. Om één ploeg in te schrijven, betaal je € 15.

 

Inschrijven voor deze quiz kan via mail of via onderstaand strookje. Je mailt dan de naam van je quizploeg, een verantwoordelijke, e-mailadres en een GSM-nummer van deze verantwoordelijke door naar quiz@chiroputsesteenweg.be . Ook kan er via onderstaand strookje ingeschreven worden, door dit ingevuld aan de leiding af te geven. De betaling dient pas de dag zelf te gebeuren.

We houden twee inschrijvingsrondes. Tijdens de eerste ronde vragen we aan onze ouders, oud-leiding en sympathisanten om in te schrijven. Dit kan tot dinsdag 15 januari. Daarna stellen we onze inschrijvingen open voor alle groepen.

 

Alvast veel succes!
 

Tot dan!

Groeten, de leiding.

PDF met inschrijvingsstrook