Background

GROEPSWEEKEND

 

Vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november maken we met onze hele chiro de kust onveilig, want we gaan op groepsweekend naar Oostduinkerke!!!

Alle zeemeerminnen, Neptunussen en andere zeedieren zijn welkom, want het thema van dit weekend is ‘Diep in de zee’. Het hele weekend hebben we superleuke activiteiten voorzien, soms met enkele afdelingen tezamen, de andere keer spelen we dan weer met alle afdelingen.

 

Waar gaan we nu naartoe?

Bivakhuis Hoge Duin, waar we de panden Kajuit en Ark hebben gehuurd.
Het adres is:  Kinderlaan 45
                         8670 Oostduinkerke

Wanneer vertrekken we?

Vrijdagavond spreken we om 17.30u af aan de chiro, want om 18.00u vertrekt de bus richting kust. Het is de bedoeling dat jullie als ouder(s), jullie kinderen zondag terug komen halen. Jullie zijn allemaal welkom om 14.00h. ’s Namiddags organiseren we dan nog enkele activiteiten, zoals strandspelen of een duinwandeling, waarbij de leden aan hun ouders de verhalen van een fantastisch weekend kunnen vertellen.

 

Wat moet je zeker meenemen?

Stop alles in één handige zak:
           - Toiletzak, handdoek, washandje
           - Hoeslaken, slaapzak, pyjama, knuffelbeer
           - Uniform, slechte kledij en verkleedkleren in het thema ‘Diep in de zee’
           - Eventueel een schopje of andere strandspelletjes


Wat kost dit weekend?

Voor het weekend vragen we €30, waarbij het busvervoer, het eten en de verblijfplaats is inbegrepen. We vragen om dit cash te betalen aan de leiding.

 

Hoe inschrijven?


Inschrijven kan via onderstaand strookje. Op zondag 21 oktober organiseren wij een aspicafé, waar u als ouder – en de leden uiteraard ook - iets kunnen drinken tegen schappelijke prijzen. We geven dan ook nog wat meer informatie over het weekend en als er vragen zijn, mag je die dan ook altijd laten weten. Inschrijven kan tot zondag 4 november.


Vragen?

Heb je nog vragen, dan kan je altijd contact opnemen met Jasmine of Marnick, respectievelijk op de nummers 0479/51.17.47 of 0494/36.45.14.

 

De inschrijvingstrook vindt u hier.